Ibland måste man få unna sig nåt gott och njuta av det goda här i livet. Pannacotta är en storfavorit hos mig. Experimenterade lite här om dagen så här kommer nu min variant på Lc/ lchf pannacotta med vaniljsmak.
Pannacotta LCHF 4 pers
5 dl vispgrädde
2 msk sukrin melis
2 tsk stevia strö
1/2-1 tsk vaniljpulver
2-2 1/2 gelatinblad
Lägg gelatinblad i kallt vatten i minst 5 min. Koka upp grädde och låt sjuda på svag värme i ca 10 min, rör om då och då.
Dra av från plattan och tillsätt sukrin, stevia och vaniljpulver.
Krama ur gelatinbladen och lägg ner i grädden, rör om.
Häll upp i 4 valfria glas och ställ sedan i kylen i minst 4h innan servering.
Servera med valfria bär.
Pannacotta med hallon och blåbär
Önskar dig en fin tisdag!
4 kommentarer:
Låter gott!
Kan bli en bra lördagsefterrätt i helgen=))
Nu öser regnet ner igen här så jag hoppas att du har sol istället/Kram Hannis
Har aldrig provat att göra pannacotta så det skall jag nog göra nu:) Låter väldans gott i alla fall...
Kram Johanna
Pannacotta är ju så gott. Nu var det ett tag sedan jag gjorde det, men jag blev väldigt sugen nu.
Heej fina du!
Äääälskar pannacotta, så tack snälla för en lite mer hälsosam variant ;)
Hoppas du har en underbar sommar! :)
Kramar Catarina
Skicka en kommentar