2012-01-11

Onsdag...

Hade en mysig em hos min vän Tina igår, kan knappt förstå att hennes lilla tjej blir 2år i slutet av april. Tyckte det var alldeles nyss hon föddes.

Slängde ihop lite lchf "bröd" när jag kom hem idag och nu står en sats med fröknäcke i ugnen. Om de blir bra ska jag dela med mig av receptet till er.


Tack till alla er som tar er tid att lämna kommentarer, ni ska veta att jag läser dom alla. Tänkte passa på att fråga om det är något ni vill läsa mer eller mindre om här, kom gärna med förslag!

Ha en skön em/kväll!2 kommentarer:

Alice och Elvira sa...

Låter som jättespännande recept! Du får mer än gärna skriva ner för har länge tänkt prova på Lchf men inte hittat nåt vidare recept ännu :)

Tycker din blogg är jättebra som den är, varierande och man får inspiration! Sen tycker jag personligen att det är extra kul när man fåt ta del av massa olika recept från olika bloggar :)så det får du gärna fortsätta med :) Såg just efterätten med het ananas och coco-glass....Oh my God det måste provas! :)

Ha en fortsatt fin kväll!

Kraamar Catarina

Vikeskärs hem och ting sa...

Jag ska baka lchf bröd i helgen och så ska jag göra chokladbollar, fast med hasselnötter i. Har du provat det? Var ett recept jag hittade.
Ha en fin kväll, Kram