2012-05-21

Paj på mitt vis...

Oj vilken härlig ledighet det har varit. På lördagskvällen var vi och firade min bästa vän Annas sambo som fyllde 30år. Det var ca 60 st partysugna vänner där och vad vi dansade -bästa kvällen på länge!
Igår var det inte många knop här hemma och då är det ju smidigt med mat som nästintill sköter sig själv. Hade en halv grillad kyckling i kylen som inspirerade mig till detta egenkompade receptet:


Kycklingpaj LCHF 4port
1/2 grillad kyckling
1/2 squash
1 pkt fetaost
3ägg
2 dl vispgrädde
3 dl riven ost
1 vitlöksklyfta
2 msk ajvar relish
svartpeppar och oregano

Sätt ugnen på 200 grader. Rensa och skär kycklingen i mindre bitar. Skär sedan squash och fetaost i önskade bitar och lägg sedan kyckling, squash och fetaost i en smord springform.
Vispa ihop ägg och vispgrädde i en skål, tillsätt vitlök, ajvar relish och riven ost. Smaka av med svartpeppar och oregano efter eget tycke. Häll sedan över kycklingen och gratinera i ugn ca 25 min. Servera med en god sallad!

Här skiner solen för fullt idag! 
Hoppas ni får en härlig start på nya veckan!


5 kommentarer:

Alice & Elvira sa...

Mums! Lät supergott! :)

Faktiskt skiner solen här med idag :) Snart är all snö borta, bara pyttehögar kvar! ;)

Ha en fin start på veckan!

Kraam Catarina

Vikeskärs hem och ting sa...

Tack för din snälla kommentar :) Jag hat också fått fina kommentarer av folk som inte sett mig på länge att det strålar om mig. Jag ska nog inte ta kort en fulsöndag någe mer hihi.
Kycklingenpajen ska testas :)
ha en fin kväll, Kraam

Stina sa...

Å, så gott. Jag tror att jag ska göra en paj någon dag. Det var ett tag sedan. :-)Kram

Josefine-Elvine sa...

Ser verkligen mumsigt ut :) Toppen då du lägger upp inspirerande recept på lite hälsosammare mat :) Ha en skön kväll! Kram

Josefine-Elvine sa...

Ser verkligen mumsigt ut :) Toppen då du lägger upp inspirerande recept på lite hälsosammare mat :) Ha en skön kväll! Kram