2013-01-27

Söndag...

Klarade mig utan benbrott och andra skador efter skidåket igår. Det gick helt okej efter mycket pepp från svägerskan. Tror dock aldrig att jag sett någon skratta så mycket som hon när jag åkte på rumpan nedför Ravinen. Men totalt sett hade vi en superdag och jag övervann lite av min rädsla och lyckades ta mig nedför både grön, blå och röd (halva på rumpan, räknas det ändå?) backe till slut. Tror minsann inte det är sista gången jag står på ett par skidor.
När vi kom hem på kvällen var det restaurangbesök på Tapas -min absoluta favorit restaurang här i stan. Där åt vi bland annat hjortfilé, inlindad kronärtskocka, scampi och en massa andra smaskigheter. En perfekt avslutning på en härlig utedag.

Hur har din helg varit?

6 kommentarer:

FruNeroLindström sa...

Härligt, klart det gills även om halva åktes på rumpan ;)
Åh det där såg inte fel ut. Nu blev jag hungrig. Hoppas ni haft en riktigt mysig söndag. Kram Malin

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Åhhh va duktig du är..:))
Inte lätt de där heller!

Mm ser underbart gott ut..låter minst lika gott.

Ha en mysig kväll
Kramkram

Hannis sa...

Kan nästan sätta pengar på att jag brutit benen av mig om jag ställt mig på ett par skidor!
Modig du!!

Kram Hannis

Helén i Vilrummet sa...

Mmmm, Tapas. Dom har underbar mat! det påminner mig om att det var ett tag sedan jag var där. Kanske skulle göra ett besök snart igen.

Kram Helén

Camillas Lantliv sa...

Haha känner igen mig, jag åkte skidor över nyår och mannen skrattade ihjäl sig, men vi vågade ju alla fall gumman:). Mumsig mat, som alltid här. jag gillar också tapas-restaurater.

Kram

Home2tiny sa...

Blir såå avis, bland det roligaste som finns med en dag i backen. Sen god mat på restaurang, vilken toppendag. Kramisar Tina