2012-09-01

Ny månad...

Hoppas att ni har en skön lördag och njuter av helgen! Här har vi precis käkat lite frukost och har inga speciella planer förutom att vi är bortbjudna till brorsan med familj ikväll. Känns skönt med en mjukstart på dagen såhär första dagen på september.

Efter träningen igår ilade jag hem och fixade kvällsmat. Det blev örtmarinerade kycklingsspett, vitkålsgratäng, chilibearnaise och champinjoner och till detta rödvin såklart -mums vad gott!



Kycklingspett 4port
900g kycklingfilé
1/2 dl olja
1 påse Santa Maria BBQ rub herbs

Skär kycklingfilén i mindre bitar. Lägg sedan ner i en bunke med påsens innehåll och olja, rör runt och låt marinera i ca 1h. Trä sedan kycklingen på spett och grilla i ugnen på 250grader på grillfunktion i ca 10-12 min. 
---------------------------------------------------------------------------------------------

Ha en riktigt fin lördag!


5 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Hur gott låt inte det!Tack söta du för receptet.Bara älskar god mat och spännande att testa nya maträtter.Önskar dej en fin och härlig lördag.Kramar Rita ♥

Camillas Lantliv sa...

Hej vännen! Låter som en skön dag, vi ska snart åka in till Oslo och shoppa lite, annars blir det en lugn dag här med:)

Alltså måste bara fråga om du har planer på att jobba med mat? Du är så duktig, ser lite av min syster i dig hon är kock och kallskänka på ett av nordens största hotell, och hon älskar sitt yrke så oerhört mkt.Det verkar som du brinner för matlagning och bakning och att du har det i dig, du liksom behöver inte mått, du "vet" hur det ska vara. Det är så kul att se nån så duktig!!!!

Man kan ju såklart ha det som hobby också, det är ju lika kul det. Men var bara tvungen att fråga:)

Kram

FruNeroLindström sa...

Det där såg inte fel ut.
Låter som en skön start på lördagen. Här blir det en heldag ute. Fix i trädgården och förhoppningsvis en cykeltur till svampskogen i eftermiddag.
Ingen höst i luften trots september.
Ha en fortsatt skön dag. Kram Malin

Mitt liv som fru L sa...

Mmm vad gott det där ser ut! Chilibea var ett tag sedan, det måste jag bara göra!
Ha en toppenlördag!

Kram C

Unknown sa...

Låter ju jättegott! Måste köpa den kryddan!
Ha en fin söndag!
Kram kram
//Lana