2012-10-02

Piff...

Även den tråkigaste och mest vardagliga rätt såsom ugnsgratinerad falukorv kan få sig en piff när den serveras i en fin form. Jag älskar min gerbera form och serverar mer än gärna all slags mat i den.
Ikväll blev det falukorv och till det serverades blomkålsmos med färskriven parmesan i. 


Hoppas du har en skön tisdagskväll!


3 kommentarer:

Johanna sa...

Jag håller med! Maten blir mycket roligare och t o m godare om man serverar den i fina fat, formar och grytor!

Blomkålspure är så himla gott tycker jag:)

Sov Gott,

Kram Johanna

FruNeroLindström sa...

Åh, visst är det så. Här gör vi ugnsgratinerad falukorv ibland. Men både mannen och jag tycker det är en extremt trist maträtt, så hoppades du lagt ut något superbra tips för att göra det godare.
Vad har du i din? Kanske något roligare än det vi brukar köra med?!?!
Ha en fortsatt mysig Onsdag, Kram Malin

Fröken Fräken sa...

Så rätt så! Och att gratinera tillsammans med blomkål är också smask. Det ska visst bli gott med äle också, men det har jag inte provat än.