har jag testat att göra i helgen och riktigt goda blev de. Tänkte därför dela med mig av receptet på dessa godingar.
Chili cheese LCHF ca 20st
1/2dl finhackad röd eller grön chili
3 dl mjukost
6dl riven ost
Blanda alla ingredienser och forma till bollar.
Lägg sedan på en tallrik med bakplåtspapper och frys i ca 2h.
ägg
pofiber (eller ströbröd för dig som inte äter enl Lchf)
Knäck ett ägg i en skål och vispa upp med en gaffel. Lägg pofiber i en annan skål.
Doppa de frysta bollarna i ägg och sedan i pofiber. Lägg i en burk med lock och bakplåtspapper i så att de inte fastnar i varandra. Frys igen, gärna över natten och upprepa samma procedur med paneringen nästa dag.
När du har panerat två gånger fryser du ner bollarna igen minst 4h. Sedan kan du när som helst ta upp chili cheese och fritera. Fritera i olja 170grader ca 5 min.
--------------------------------------------------------------------------------
Helgen har bestått av middagsbjudningar blandat med promenader, hemmafix och träning. Tankad med ny energi ser jag fram emot en ny vecka.
Hoppas du får en fin måndag!
8 kommentarer:
Visst är helgerna underbara då man fylller på energi och ser fram emot en ny vecka!
Hoppas du får en bra start på veckan!
Kram
Det där lät spännande.
Och det låter som ni haft en bra helg.
Hoppas du får en härlig start på veckan, kram Malin
Tack för dina tips. :) ska sätta mig och kolls igenom dina recept nån dag.
De där bollarna såg verkligen jättegoda ut ;)
Kram Verra
Låter gott! Och säkert värt alla de här omgångarna med infrysningen! :)
Ha en toppen måndag!
Kram
//Lana
Låter väldigt gott!!
Härligt att du tankat ny energi också.
Hoppas att du får en bra vecka/
Kram Hannis
Det lät mums, åker ner i receptmappen direkt, är glad för varje LCHF tips jag får. Ha en skön kväll. Kramisar Tina
Jösses så gott det lät! Måste oxå prova mig på att göra egna :)
Så kul med nya Lchf tips och recept :)
Önskar dig en fortsatt fin dag!
Kram Catarina
Spännande! Det ska jag testa.
Skicka en kommentar